OBS De Klaverwoid | Beukenlaan 79 | 1676 GS Twisk
Gezonde school vignet

Onze school werkt structureel aan het verbeteren van gezondheid, wij hebben hiervoor het landelijk vignet Gezonde School te behaald. Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en medewerkers. Met het vignet wil de school aan leerlingen en hun ouders laten zien dat zij de gezondheid van leerlingen en leerkrachten erg belangrijk vindt.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgen wij voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben wij aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van onze leerlingen.

Wij hebben ons specifiek ingezet voor het vignet Sociale veiligheid en Welbevinden. Wij hebben sociale veiligheid en welbevinden hoog in het vaandel staan en besteden hier ook onderwijstijd aan om zo ook bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Het vignet Gezonde School is een initiatief van twintig landelijke gezondheidsorganisaties. Wilt u meer weten over het vignet Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

 

Overige interessante links 

https://www.gezondeschool.nl/primair-onderwijs

http://www.devreedzameschool.net/

http://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit/Ouders/Waarom-EU-Schoolfruit.htm

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.